Bet365 Kodi Bonus 2017
Platforma e madhe e Evropës bast!

VENDOS BAST TANI! 

VENDOS BAST TANI! 

bet365 Kodi Bonus

Dhe pse aktualisht nuk ka asnjë bonus aktiv në dispozicion për Shqipëtarët, ju mund të përdorëni këtë adres të bastvënies gjithësesi. Nëse ju nevojitet një Bonus Kod Bet365, atëherë përdorëni gjatë regjistrimit në mënyrë që të keni çasje të plotë në bastvënien më të madhe të Evropës.

Kjo përfshinë jo vetem Transmetimin e Drejtpërdrejt (për më shumë se 20,000 trasnmetime të drejtpërdrejta çdo vitë), por gjithashtu një seleksionim të madhë të lojës poker si dhe të kazinos. Por çfarë tjetër e bënë bet365 kaq të sukseshem ?

 • Treget e bastvënies: Asnjë adrese tjetër e bastvënies nuk ofron kaq shumë sporte dhe liga të ndryshme. Nëse ju nevojitet një variacion i madh i opsioneve për bastvënie, atëherë bet365 është zgjidhja juaj.
 • Shërbimi ndaj klientit: Bet365 ofron shërbim për klient 24/7 me bised të drejtpërdrejt, telefon si dhe me email.
 • Besueshmëria: Si një nga veteranet më të vjetër të bastvënies Angleze, Bet365 ka miliona konsumatorë të kënaqur në këto dekatat e fundit, e cila është gjithmonë një shenjë e mirë për siguri dhe besueshmëri. Në krye të kësaj, kjo adres e bastvënies është listuar në bursen e shkëmbimit të Londrës, e cila do të thotë që ata janë në një fokus më të madhë dhe që nuk ka probleme për rreth.

VENDOS BAST TANI! 

VENDOS BAST TANI! 

Cili është bet365 kodi bonus 2017?

bet365 kodi bonus 2017 më i riu ofron mundësi të bastvënies perfekte, në një fushë të madhe të sportit.

Kur ju regjistroheni, ju mund të filloni bastin në çfarë do lloji të sportit që ndodhet aty. Sfera e zgjedhjes përfshinë çdo gjë duke filluar nga futbolli dhe garat me kuaj deri në basketboll, lojën e kazinos dhe bingo. Për të ndjekur sezonin e futbollit 2017/2018 ose ndeshjen e pëlqyer tani është e lehtë me Bet365, si dhe duke përdorur Kodin Bonus bet365. Regjistrimi nuk është i komplikuar si dhe është i shpejtë. Nga ju kërkohet që të shënoni të dhënat personale dhe nëse në ndonjë rast hasni probleme në krijimin e llogarisë, ka shumë këshilla të dobishme në dizpozicion që mund të ju ndihmojnë. Gjithashtu është mundësia që të bisedoni drejtpërdrejt me këshilluesin e mbështetjes për konsumatorë. Përndryshe ju mund të bëni pytje me email, ose të telefononi linjën e ndihmës në çdo kohë. Regjistrohuni dhe përdorni bet365 Kodi Bonus.

VENDOS BAST TANI! 

VENDOS BAST TANI! 

bet365 Bonus code
Kodi bet365 promocional ofron kënaqësi, vlerë për paratë që luani pasi që është profili më i klikuar në industrinë online të bastvënies. Ju mund të vëni bast në çdo sport apo ndeshje, të merrni këshilla nga paneli i ekspertëtve sezonal, dhe trasnmetim të drejtpërdrejt si dhe shumë gjëra të tjera, gjithashtu mos harroni të përdorni bet365 kodi bonus. Këtu ndodhen disa informata të përshtatshme dhe këshilla për të marrë eksperiencën më të mirë në bastvënie. Për të parë se cilat janë ofertat speciale në dispozicion kur hapni llogarinë tuaj personale, thjeshtë regjistrohuni duke përdorur versionin e fundit të bet365 kodi bonus 2017.

Promovimi i sporteve bet365

Sezoni i futbollit 2017/2018 është sigurisht ngjarja më e popullarizuar, por përveç kësaj, bet365 ofron mundësinë të bastvënies në lista të gjata të sportit duke përfshirë:

 • Sporte me motor
 • Lojë me shigjeta
 • Tenis
 • Kriket
 • Gara me kuaj
 • Si dhe sporte virtual

Çfarë mund të vëni bast?
Nëse kërkoni sport në veçanti, ose jeni i ri në bastvënie, ju mund të gjeni një fushë të gjerë të selektimit të sporteve në bet365 i cili është mbresëlënës dhe shumë tërheqëse. Nëse jeni i ri në këtë fushë, atëherë sigurohuni të lexoni se si të vëni bast dhe të merrni një ide më të mirë se si të veproni. Duke qenë i siguruar se ku dëshironi që të vëni bast përpara se të filloni ju ndihmonë që të keni një ide se nëse Bet365 është vend për ju ose jo. Nga ju kërkohet të kyçeni dhe të përdorni Kodin Bonus bet365.

Përpara se të regjistrohuni në bet365 me bet365 kodi bonus 2017, ju duhet që të sigurohuni se aty ndodhet një sport që është i duhuri për ju dhe mos harroni të pyetni se çfarë në të vërtet mund të vihet bast në këtë adres të bastvënies? Fatëmirësisht për ata të cilët tashmë e dijnë adresen e bet365 dhe përdorin bet365 kodi bonus, ata e dijnë që në këtë adres ka shumë sporte në dispozicion për ata. Seleksionimi është shumë i madhë dhe ju mund të gjeni pothuajse gjithshka duke filluar me sportet me motor, lojë me shigjeta, ngasje me biçikletë, tenis, futboll, gara me kuaj dhe sporte virtual. Nëse ju jeni i interesuar në njërën nga këto sporte, atëherë sigurohuni që nëse ka bonuse në dispozicion. Për shembull, shumë njerëz e preferojnë bonusin e tenisit, gjithashtu me bet365 kodi bonus 2017 do të ju shfaqen shumë mundësi.

Futboll bet365

Nëse ju jeni i interesuar veçanërisht në futboll, atëherë bet365 është vendi i duhur për ju, këtu ndodhen një pjesë e madhe e Anglisë, Evropës dhe futbollit ndërkombëtarë në bastvënien për sporte bet365. Njëra nga përfitimet e kësaj platforme është që ju mund të selektoni ndeshjen e preferuar që do të thotë ju mund të merrni shancet më të mira, treget dhe specialitetet, nga ju kërkohet vetem të shënoni bet365 kodi bonus. E gjithë kjo është e lidhur me skuadrën e juaj të preferuar. Kjo është gjëja më e mirë që bet365 mund të bëjë, gjithashtu duke përdorur bet365 kodi bonus 2017. Ju nuk duhet të brengoseni nëse liga juaj nuk është në klubin top Premier Ligë, pasi që aty ndodhen shumë opsione të ndryshme në dispozicion dhe ju mund të zgjidhni çdo skuadër nga e gjithë liga jo vetëm të Anglisë por gjithashtu të Spanjës, Gjermanisë, Italisë, Norvegjisë, Suedis, Danimarkës, Shteteve të Bashkuara- këto janë vetem disa të përmendura! Variacioni është i papërshkrueshëm dhe ju mund të shtoni më shumë se një skuadër në mënyrë që të merrni shancet më të mira gjithashtu duke përdorur bet365 kodi bonus 2017. Sigurohuni të përdorni adresën në mënyrë që të gjeni se cila është skuadra më e mira për ju që të mbështeteni!

Gara me kuaj bet365

Nëse futbolli nuk është sporti juaj dhe ju jeni duke kërkuar një vend ku ofrohet një mundësi më e mirë e bastvënies së garave me kuaj në shumicën e adresave për bastvënie, sigurohuni që të shikoni në seleksionimin e bet365 gjithashtu duke përdorur Kodin Bonus bet365. Kjo adresë e bastvënies ju ofron një fushë të gjerë të bastvënies në garat me kuaj. Ju gjithashtu mund të gjeni se këtu ka opsione pa fund për bastvënësit- por sigurohuni të kontrolloni njëherë në mënyrë që të sigurohuni! Ju me shumë mundësi mund të gjeni oferta për treget e garave me kuaj dhe të garave me qenë gjithashtu. Një gjë e cila mund të ju dëshprojë është se fokusi kryesor në gara në Angli dhe Irland, por ata gjithashtu mund të ofrojnë shance për gara të mëdha me kuaj dhe gara përbëhet nga e gjithë bota, si dhe shumë perfitime te tjera duke përdorur bet365 kodi bonus.

Trege Tjera

Diçka për të cilën shumë njerëz që e përdorin bet365 janë të lumtur është për faktin se këtu ofrohet bastvënie e drejtpërdrejt në liga dhe në turneun e kupës në vëndet më të largëta të botës. Në sajë të kësaj , ju do të kuptoni që këtu ka shumë opsione, si dhe duke mos harruar bet365 kodi bonus 2017. Ju do të kuptoni që gjithashtu këtu ofrohet bastvënie në sporte të rangut të ndryshëm si handboll, tenis, hokej mbi akull, basketboll dhe shumë ngjarje të tjera gjithashtu. Ju gjithashtu do të ju pëlqej të ndëgjoni që me bet365, ju mund të vëni bast në ngjarje interesante si Eurovision dhe ligat e legjendave gjithashtu, e gjithë kjo mund të ju bëjë më të lehtë të ndiqni transmetimet duke përdorur Kodin Bonus bet365 2017.

Ju gjithashtu do të dëshironit që të siguroheni që të lexoni se si të mbani paratë tuaja në mënyrën më të mirë kur vje fjala për bastvënie, veçanërisht nëse jeni i ri në këtë proces. Mund të jetë shumë irrituese nëse ju do të humbni paratë në situata kur ju mund t’i shmangeni! Ka shumë burime ku ju mund të shikoni për këtë, kështu që bëni këtë para se të filloni bastvënien!

Depozitoni me bet365

Klikoni në butonin “depozito” në dritarën bankare dhe juve do të ju prezantohet një list të medotave për depozitim.

 • Ju mund të depozitoni me të gjitha metodat e popullarizuara, si me karta krediti dhe disa nga debit karta.
 • Servisimi i pagesave të njohura si Paypal, Skrill, Paysafecard ose WorldPay, ELV ose Giropay janë të mbuluara gjithashtu. Thjeshtë shikoni për pagesën që ju dëshironi të përdorni dhe selektoni.
 • Ju mundeni gjithashtu që të depozitoni me çeke ose transfere bankare. Te gjitha opsionet bankare janë të dukshme në meny. Kur ju jeni në dritaren bankare ju do të shikoni të gjitha opsionet e mundshme dhe mund të selektoni një që ju përshtatet.

Kërkesa e depozitave

Bonusi i regjistrimit për sportet në bet365

QarkullimiShuma e depozitës MinimaleShuma më e madhe e Bonusit
Britani e Madhe-GBP10200
Danimark- Kr1001000
Kanada- CAD20200
Australia- AUD20100
Japonia- YEN100010000
India- Rupee3502500
Spanja-EURO10100
Portugalia-EURO1050

Bonusi në Celular bet365 – Në lëvizje

QarkullimiShuma e depozitës minimaleShuma më e madhe e bonusit
Britani e Madhe-GBP150
Danimark-KR10500
Kanada-CAD2100
Australia-AUD2100
Japonia-YEN1005000
India-RUPEE501250
Spanja-EURO150
Portugalia-EURO125

Bastvënie

Pasi që të jeni regjistruar, bastvënia është shumë më e lehtë. Pasi që të gjeni ngjarjen në të cilën ju dëshironi që të vëni bast, vetëm klikoni në shancet dhe vendi për bastvënie hapet. Nga këtu, ju vetëm shënoni sa dëshironi që të vëni bast dhe konfirmoni. Pastaj ju prezantohet vendi për bastvënie. Eshte po aq e thjeshtë. Këtu ndodhet udhërrëfyesi i plotë që përshkruan çdo hapë të procesit:

 • Selektoni sportin të cilin dëshironi që të vëni bast nga mënyja e dhënë në vëndin majtas. Pastaj selekto ligën, ngjarjen, ndeshjën ose garën që ju dëshironi që të vëni bast.
 • Në vijimë të faktit që ju mund të vëni bast në çdo sport ose ngjarje nga e gjithë bota, një fushë e madhe e zgjedhjeve të gjuhës është e dhënë për lojëtarët ndërkombëtarë. Gjuhët përfshijnë Suedisht, Danisht, Gjermanisht, Italisht, ç eke, Polake , Rumune dhe shumë të tjera.
 • Tani pasi keni zgjedhur ngjarjën të cilën dëshironi të vëni bast, është koha që të selektoni bastvënien më të mirë në treg për ju. Për ju do të ofrohen treget për bastvënie dhe ju thjeshtë selektoni njërën të cilën pas klikimit shfaqen shancet të cilat janë në ofert.
 • Selektimi i bastvënies do të shtohet në anën e djathtë të vendit bet online
 • Vendos shumën e parave që dëshironi t’i vëni bast, në monedhën tuaj, në fushën e rrethuar.
 • Kliko butonin “vendos bast”.
 • Nëse nuk keni para të mjaftueshme në llogarinë tuaj, mos u shqetësohuni, juve do të ju kërkohet të mbushni llogarinë. Bastin që e keni vënë do të qëndrojë në vendin e bastvënies derisa ju ktheheni me para.

Gjithashtu është ide e mirë që të merrni njohuri përpara se të vendosni bast me shumë të mëdha parash.
Mos harroni, me bastvënien gjatë-lojës dhe në minutat e fundit të lojës shancet kanë gjasa të ndryshojnë shumë shpesh. Ju mund të jeni me fat të merrni çmime më të larta por shpesh bet365 do të ju njoftojë për shancet në varësi se si loja po zhvillohet, kështu që ju mund të konfirmoni shancet e ndryshurara përpara se të konfirmoni bastin.

bet365-livebetting

Treget në dispozicion për bastvënie

Sigurisht ju mund të gjeni sportet më të mëdha, ligat dhe garat që marrin pjesë ndërkombëtarisht, si Premier Liga Angleze, Formula 1 dhe shumë të tjerë. Gjithsesi, nëse ju po kërkoni diçka më të mirë në sportet për bast, atëherë ju ende mund të përdorni bet365 kodi bonus në mënyrë që të çasëni dhe të vëni bast në ligat më pak konkuruese dhe më pak të njohura. Në fakt, ju mund t’i rrisni shancet për fitore, kur të tjerët mund të mos jenë në dijeni për ndeshjet më profitabile.

Ju mund të vëni bast në pothuajse çdo gjë, duke përfshirë sportet me motor, lojë me shigjeta, çiklizëm, tenis, futboll, gara me kuaj dhe sporte virtual. Kur vëni bast në bet365 çdo gjë është e përfshirë dhe ju mund të kyçeni në një fushë të madhe të opsioneve të industrisë për bastvënie.

Të gjitha format tradicionale për bastvënie ofrohen si dhe një seleksionim interesant ekzotik dhe propozimet që shkojnë përtej ligave dhe garave të mëdha të sportit. Disa nga sportet më të panjohura, liga më të ulëta dhe sporte si vollejbolli, çiklizmi, boksi dhe golfi janë gjithashtu të përfshiëra. Nëse mendoni se keni ndonjë ngjarje sporti që do të fitoje,sigurohuni që të shikoni opsionet në dizpozicion për ju që ku mund të vendosni bast.

Karakterisitkat kryesore bet365

Përveç bastvënies, një fushën e gjërë e karakteristikave është në dispozicion me bet365 kodi bonus. Këto përfshijnë:

 • Bastvënien për sporte direkt online
 • Bastvënie për sporte bazuar në celular
 • Lojëra online të kazinos, duke përfshire Poker, Bingo dhe Black Jack
 • Transmetim i drejtpërdrejt falas për Futboll, Tenis, Vollejboll, Badminton, Gara me kuaj, Handboll, Basketboll, Pingpong, dhe shumë sporte të vogla të tjera.
 • 24 orë në ditë, sekond pas sekondi rezultate të pikëve të drejtpërdrejta.

Së fundi, bet365 ka prezantuar një tiparë që lejon lojëtarët të “mbyllin” bastvënien përpara se të kenë përfunduar. Kjo do të thotë që lojëtarët mund të vënë bast me para në dorë përpara se loja të ketë filluar. Ky tiparë është në dispozicion përtej shumë tregeve, më së shumti në futboll, tenis dhe basketboll. Gjithësesi, treget në vijim janë të përjashtuara:

 • Pengesa Aziatike
 • Linja e golës
 • Baraz pa bast
 • I pari/tjetri/I fundit golashënues
 • Rezultati i hedhur
 • Rezultati i hedhur në çdo kohë
 • Gjysmë rezultat i hedhur
 • Rezultati i fituar
 • Rezultati i kohës

Ju lutem vini re që bonuset tjera si Euro Soccer Bonus që janë të konektuara me bet mund të humben nëse ju vendosni të mbyllni bastin herët.

Si punon transmetimi i drejtpërdrejt?
Transmetimi i drejtpërdrejt ju mundëson që të kyçeni në sportet e fundit që ju dëshironi t’i ndiqni përmes tabletëve ose telefonit të menqur. Për të përdorur servisimin e Transmetimit të drejtpërdrejt ju duhet që të kyçeni dhe të keni para në llogari ose të keni vënë bast në bet 24 orët e fundit. Çdo ngjarje në adresën tonë që ka ikonën e TV-së afër saj është e programuar që të shfaqet nëpërmjet Transmetimit të drejtpërdrejt. Transmetimi i drejtpërdrejt mund të ndiçet në faqen Gjatë-lojës mbi vendin e Bet. Për të përdorur shërbimin e transmetimit të drejtpërdrejt, thjeshtë regjistrohuni me Kodin Bonus bet365, kyçuni dhe sigurohuni që llogaria juaj ka disa para në të.

bet365-live-streaming-albania

Shiko ndeshje drejtpërdrejt në bet365

Kur vje fjala për të shikuar sporte drejtpërdrejt, Bet365 është më i miri kur vje fjala për këtë pjesë. Ju do të shihni që ata kanë një grup shumë interesant i cili mund të shërbejë të gjithë nevojat e juaja! Sigurohuni që të kontrolloni të gjitha opsionet në bet365 përpara se të regjistroheni, por ju me gjasë gjithmonë do të gjeni diçka për të shikuar drejtpërdrejt në bet.

Kur vje puna për të shikuar ndeshje të drejtpërdrejta, ju do të shihni që opsionet për bet365 përfshijnë ndeshje futbolli nga Premier Liga Angleze, Bundesliga Gjermane, La Liga Spanjolle, Seria A Italiane si dhe shumë liga të tjera të Evropës.

Ju gjithashtu do të shikoni se do të ju ofrohet bastvënie e drejtpërdrejt në kupën e dueleve, ligave dhe çdo gjë nga çdo kënd i botës! Kur vje fjala për ndjekje të lojës së drejtpërdrejt, opsionet për ju janë të pafundshme dhe ju lehtësisht do të gjeni më shumë informacione në skuadren tuaj të preferuar. Ju gjithashtu do të dëshironi që të mbani mend që bet365 ofron këtë mundësi të bastvënies në sporte të drejtpërdrejta në handboll, tenis, hokej mbi akull, basketboll dhe shumë ngjarje të tjera.

Menya që gjinden përfundi direkt mbi transmetimet mund të përdoret për të selektuar ngjarjen që ju dëshironi të ndiqni. Për të kyçur transmetimin, kliko në ikonën e kyçjes, e cila ju lejon të mbani mbikëçyrje në trasnmetimet që i keni zgjedhur si dhe duke naviguar në faqen gjatë-lojës. Për të zgjeruar transmetimin, klikoni në ikonën e shigjetës që gjindet mbi ikonën e kyçjes.

bet365 në Tablet

Nëse ju preferoni të vëni bast duke përdorur celularin tuaj apo tabletin, ju do të shikoni që aty ndodhen shumë mundësi të aplikacioneve kur bëhet fjalë për bet365. Duke shkarkuar aplikacionin për poker, ose ndonjë tjetër, ju lehtësisht mund të përdorni bet nga tableti prej kudo që ndodhëni! Kjo zakonisht është shumë e popullarizuar për bastvënësit pasi që ata janë në gjendje të ndjekin sportet e tyre të preferuara nga kudo që ndodhen, dhe ju jep juve një mënyrë më të lehtë të bastvënies gjatë lëvizjes, ndryshe nga përdorimi i faqës së internetit në desktop.

Për të shikuar Transmetimin e Drejtpërdrejt të programuar në tabletin tuaj, thjesht shkoni në bastvënien Gjatë-Lojës në atë ngjarje. Transmetimi i Drejtpërdrejt do të shfaqet automatikisht përmbi Vendin Bet kur ju regjistroheni.

bet365 në Celular

Nëse dëshironi të vëni bast gjatë lëzivjes, në kafe me shoqëri ose që gjithmonë të jeni të konektuar me opsionet më të mira të bastvënies, ju do të gjeni se është një mënyrë shumë e mirë për ta bërë këtë, thjesht duke përdorur aplikacionin në celular i disponueshëm nga bet365.

Me aplikacionin e bet365, ju keni në dispozicion të bëni aq sa bëni në desktop të kompjuterit juaj. Ju do të shihni që është një mënyrë përfekte e bastvënies përderisa jeni në lëvizje dhe kjo gjithashtu ka opsionin për të shkarkuar aplikacionin e pokerit gjithashtu, në varësi se çfarë jeni të interesuar me shumë. Gjithësesi, sigurohuni që të keni konektim me internet, përndryshe do të jetë më e vështirë për të punur. Aplikacioni patjetër bënë punën e tij perfekte duke ju bërë që të shikoni, të vëni bast të luani “gjatë lëvizjes”. Ju gjithashtu do të keni opsionin të zgjidhni se nëse dëshironi të luani nëpërmjet faqës së celularit ose të shkarkoni aplikacionin e bet365 në celularët apo tabletët e juaj. Shpesh ju do të gjeni se përdorimi i aplikacionit është mundësi më e lehtë për të punuar se sa në adresë.

Njëra ndër kohët më të mira që ju mund të bëni këtë është që nëse ju jeni në lojë dhe në një vend të manhitshëm ku mund të vëni bast aty dhe tani. Kjo zakonisht nuk është e mundshme me adresat tjera të bastvënies të cilat nuk ofrojnë aplikacione, kështu që mbani këtë në mend.

Për të parë Transmetimin e Drejtpërdrejt të programuar në celularin tuaj, thjesht shkoni tek eventet e bastvënies Gjatë-Lojës, selektoni Shiko dhe Transmetime të Drejtpërdrejta do të shfaqen përmbi kur ju të kyçeni.

Ku mund të bëni bast?
Në ditët e sotme, shumë e shumë bastvënie po bëhen nëpërmjet telefonave mobil, veçanërisht në bastvënien gjatë-lojës. Pasi që ndoshta jeni të vetëdijshëm, një adresë për bastvënie që është i shpejtë i qëndrueshëm ose aplikacioni është gjë e rëndësishme për të fituar. Që të dyja adresat si dhe aplikacionet janë shumë të shpejta dhe të qëndrueshme.
Aplikacionet që janë në dispozicion për shkarkim janë:
Android | iOS (iPhone dhe iPad)| Telefoni Windows

Si përdorues i bet365 në celularë, ju mund të përdorni të gjitha karakterisitkat kryesore të bastvënies: vendos bast në të gjitha treget që janë në dispozicion, duke përfshirë treget gjatë-lojës; transmetim i drejtpërdrejt i të gjithë seleksionit të sporteve/ndeshjeve në definicion shumë të pastër; vëre bast me para në dorë në lojëra. Ju gjithashtu mund të rregulloni eksperiencën e telefonisë mobile, si p.sh të ndryshoni kohën e kçyjes (zgjedhni ndërmjet sesionit 1-12 orë për t’u kyçur), formacionin e shanceve (decimale, fraksionale dhe Amerikane) si dhe gjuhën.

Bastvënie e drejtpërdrejt

Në sektorin e bastvënies së drejtpërdrejt ju mund të kyçeni me bet365 kodi bonus 2017 i cili është gjithëpërshirës. Këtu gjithashtu ndodhet një treg falas-për-të-gjithë këtu, dhe ju do të gjeni në çdo kohë të ditës që këtu ka disa lloje të sporteve ose ngjarjeve për të cilat bastvënia ju ofron. Kështu që në cilat ngjarje mund të vëni bast gjatë-lojës?

Bastvënia e drejtpërdrejt është në dispozicion në ndeshjet e futbollit nga Premier Liga Angleze, Bundesliga Gjermane, La Liga Spanjolle, Seria A Italiane dhe liga të mëdha të tjera të Evropës.

Ligat dhe kupat e dueleve, nga të gjitha këndet e botës janë në dispozicion, kështu që ju do të dilni nga libri sportiv me më shumë njohuri në skuadra të ligave të ndryshme se sa keni qenë të njoftuar më parë.

Ky opsion i bastvënies së drejtpërdrejt ofrohet në sporte si handboll, tenis, hokej ne akull, basketboll dhe shumë ngjarje të tjera.

Tërhiqni fitimet e juaja

Pasi që bastin që e keni vënë është zgjedhur, fitimet janë në dispozicion menjëherë në llogarinë tuaj të Bet365. Koha që fondet marrin për të transferuar në llogarinë tuaj varet nga metoda që keni përdorur. Fitimet e tërhequra nga një llogari aktive e bet365 në eWallet ose llogari bankare merrë nga 4 orë deri në disa ditë, varret nga metoda që keni selektuar. Nëse paratë i tërhiqeni nga një llogari bankare transferi mund t’i marrë 1-2 ditë për konsumatorët lokal, ose deri në 5 për konsumatorët e huaj. Kjo është për shkak të standarteve të procesimit. Tërheqjen e parave nga Ewallet mund të marrë vetem disa orë kohë për një transferë të tillë.

Si të tërheqni: Hape-pas-Hapi

Vizitoni faqen e kyçjes në bet365 dhe shënoni detajet e llogarisë suaj.

Zgjidhni mënynë e shërbimeve në vendin lartë drejtë: Pas kësaj, klikoni linkun në>anëtarë>banka>tërheqje.

Shënoni shumën që dëshironi që të tërhiqni dhe një metod për transferë që është e disponueshme. Mbani mend që të siguroheni që shumën që e dëshironi është në dispozicion në llogarinë e bet365.

Kur transfera është kryer ju lutem të lejoni një sasi të kohës që paratë e tërhequra të dalin në llogarinë e juaj bankare. Ju gjithashtu jeni të lirë të kontaktoni shërbimin për konsumatorë në çdo kohë nëse keni ndonjë pyetje për transkasionin.

Bastet janë shumë shpejtë të vendosura në bet365 dhe këta premtojnë për të zgjedhur bastin e juaj sa më shpejtë të jetë e mundur. Eshtë mirë të përmendim që ndonjëherë, pranimet zyrtare në kompletimin e një ngjarje/ndeshje është e nevojshme të vendosni një bast në llogarinë e juaj, por normalisht kjo është shumë e shpejtë ose mbrenda orës. Kjo zakonisht është një proces i lehtë, proces pa-problem por nëse ju dëshironi çartësime më shumë thjesht kontaktoni shërbimin për konsumatorë.

 

Mbështetja e Klientit bet365: Cilat janë mundësite në dispozicion?
Ka një sërë opsionesh për mbështjetjen për konsumatorë në dispozicionin tuaj. Tani mbështetja është e hapur 24/7 kështu që ju mund të kërkoni ndihmë kur do që keni nevojë, ose në çdo ditë, në çdo kohë. Këtu janë mënyrat si mund të kërkoni ndihmë nga ekipi ynë i mbështetjes.

Na kontaktoni për çdo pyetje nëpërmjet telefonit të Britanisë së Madhe numri për telefonim falas: 08000 288 365 ose përdorni numrin standart : +44 (0)1782 684 757.
Ju gjithashtu mund të dërgoni si dokument ose pyetje nëpërmjet email adreses në : support-eng@customerservices365.com

Mënyra që ne e pelqejmë dhe ju rekomandojmë është të përdorni shpejt dhe lehte 24/7 mënyn e bisedës së drejtpërdrejt. Një ekip miqësorë dhe i ditur do të ju rregullojë gjërat ose do të ju jep përgjigje në çdo kohë.

Kazino dhe lojëra në bet365

Në shumë aspekte të faqës së bet365, ju mund të gjeni se çfarë gjendet në ofertën tërheqëse të kazinos. Kazino është një standart i lartë kur bëhet fjalë për të luajtur por gjithashtu shumë e mirë pasi që ju mundëson shërbimin e kazinos online më të mirë, prej të cilit ju lirshëm mund të përfitoni pa pasur nevojë të jeni në Vegas!

bet365-kazino
Gjëja tjetër më e mirë është fakti që bastvënia është shumë e lehtë dhe ju nuk do të keni problem kur vje fjala për tu regjistruar gjithashtu. Kjo do të thotë që ju mund të filloni të futeni në kazinon e bet365 dhe të filloni të luani në adresën e destinuar më të mirë të lojërave online. Ju lehtësisht mund të filloni këtu dhe të keni mundësi perfekte kur vje fjala për të bërë para të vërteta. Gjithsesi, gjithmonë sigurohuni të lexoni për lojërat që po i luani kështu që të jeni të sigurt se si të luani!

Shikoni këtë faqe në gjuhë të ndryshme: